Kantoorgebouw te huur

695€ per maand

Immoweb code : 10338493
Immoweb code : 10338493

Overzicht

81 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Kunstzinnig kantoor in Otegem (Zwevegem) te huur

Op zoek naar een kunstzinnig kantoor?
Dan is dit beslist iets voor jou. Een eigen unieke kantoorruimte ontworpen en ingericht door kunstenaar Jan De Cock genesteld in de voormalige Deweer Art Gallery gelegen in Otegem. 

Een inspirerende werkplek midden in de kunst
Een goede eerste indruk, daar draait het om! En dat is een echte WOW-factor door de royale gemeenschappelijke inkomhal gekenmerkt door enkele kunstwerken waardoor je meteen in de artistieke sferen terechtkomt. Deze ruimte kan je ook gebruiken voor kleine events. Jouw klanten bellen aan via je eigen bel met doorverbinding naar de gsm, badge en alarmcode. De sanitaire voorzieningen & de keuken voorzien van professionele apparaten zijn gemeenschappelijk. De kantoorruimte zelf is voorzien van een vergaderruimte met tafel en stoelen, tafels, ladenkasten, opbergvakken, stopcontacten, een zithoek en plaats voor 5 burelen. Je kan er dus meteen intrekken zonder extra kosten. Enkel je stoel nog.


Kantoorruimte 'Jan De Cock' van 81,23m2
Inkomhal van 241,64m2
Gemeenschappelijke toiletten
Gemeenschappelijke uitgeruste keuken
Er is ook voldoende parking aanwezig.

Dit alles voor een huurprijs van 695€/maand, onmiddellijk beschikbaar.

Ideaal gelegen
Naast de inspirerende werkplek is deze kantoorruimte ook ideaal gelegen in Otegem (Zwevegem), West-Vlaanderen, op 10 minuten van de E17, afrit 4 – Deerlijk / Vichte / Ronse, en is binnen het uur bereikbaar vanuit de steden Antwerpen (100 km), Brugg...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op