Kantoorgebouw te koop

675000€

Immoweb code : 10171376
Immoweb code : 10171376

Overzicht

1 badkamer
128 vierkante meters grond
5.273,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

INSTAPKLAAR MODERN KANTOORGEBOUW

Dit recent instapklaar kantoorgebouw is uiterst centraal gelegen op de Geraardsbergsesteenweg (bouwjaar 2016). Dit betreft een toplocatie met véél passage, een goede bereikbaarheid // zichtbaarheid en parkeermogelijkheid vlak voor de deur. Het gebouw beschikt over een uitzonderlijk potentieel door zijn beschikbaar volume, moderne staat en grote raampartijen dewelke zorgen voor véél lichtinval. De indeling is als volgt op het gelijkvloers (ca. 95 m²): inkomhal met ontvangstruimte; drie kantoorruimtes (waarvan één met uitgerust keuken), archiefruimte of garage (met automatische poort), afzonderlijke bergruimte, toilet en ruim terras.
De eerste verdieping (ca. 95 m²) bestaat uit een open kantoorruimte en sanitair.
De tweede verdieping bestaat uit nog een open kantoorruimte met véél licht (ca. 43.5 m²) en ruime terrassen, waar men zowel in de zomer als in de winter heerlijk kan vertoeven. Deze verdieping is tevens uitgerust met een hoogwaardig afgewerkte keuken (SMEG toestellen), afzonderlijke badkamer (met ligbad, lavabo en toilet), dressing en kan eventueel dienen als woonst.
Dit kantoorgebouw herbergt een combinatie van een luxueuze afwerking met uitzonderlijk hoogwaardige techniciteit die de gehele eigendom tot een ware parel vormt in zijn segment.
Extra troeven: Zonnepanelen // Gunstig E-peil: 90 // Airco aanwezig // ALU Dubbel glas // Alarm// Videoparlofoon// Vloerverwarming aardgas // Ventilatiesysteem // Dakisolatie // Sanitair op elke v...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op