Kantoorgebouw te koop

990000€

1150 vierkante meters

Immoweb code : 11256394
Immoweb code : 11256394

Overzicht

6 badkamers
1150 vierkante meters bewoonbare ruimte
726 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Unieke beleggingskans in Grobbendonk

Unieke beleggingskans in Grobbendonk: hoog rendement opbrengsteigendom met centrale ligging!

Benut deze zeldzame kans om eigenaar te worden van een winstgevende investering in Grobbendonk, gelegen op een commerciële, gunstige ligging nabij de E313. Deze opbrengsteigendom is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een stabiele inkomstenbron met uitstekende huurrendement.

Kenmerken van de eigendom:
-Commerciële ruimtes: 2 commerciële ruimtes die momenteel langdurig verhuurd zijn, wat garant staat voor stabiele huurinkomsten.
-Appartementen: 3 appartementen die momenteel op korte termijn worden verhuurd.
-Kangoeroewoning met garage: een extra troef is de aanwezigheid van een kangoeroewoning met garage, wat de veelzijdigheid van deze eigendom vergroot.

Financiële voordelen:
De inkomsten gegenereerd door deze eigendom zijn indrukwekkend en resulteren in een hoog rendement. Vanwege een totaalrenovatie hebben deze units een lage EPC score en liggen deze goed in de markt.

Overname en opleiding:
De huidige eigenaar heeft besloten met pensioen te gaan maar biedt bereidwillig een uitgebreide overdracht en opleiding aan voor een vlotte overname. Dit waarborgt een naadloze voortzetting van de investering en geeft u het vertrouwen om succesvol te beheren.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op