Kantoorgebouw te koop

1250000€

Immoweb code : 11297619
Immoweb code : 11297619

Overzicht

635 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Kantoor in delen of in zijn geheel te huur en te koop, opp.

DIT HANDELSPAND EVENTUEEL TE GEBRUIKEN ALS KANTOOR, IN ZIJN GEHEEL OF IN DELEN, BEVINDT AAN "DE VRIJHEID". HET PAND IS ZOWEL TE KOOP ALS TE HUUR !
Deze handelsruimte komt in aanmerking voor diverse doeleinden waaronder bv. een DIENSTENCENTRUM, een galerij, een winkelketen, fitnesscentrum enz... Het is een polyvalente ruimte van 485 m² met heel veel lichtinval
De etalage heeft een straatbreedte van 9 m alsook een ruime inpandige doorloop-etalage. Uniek is namelijk de inpandige talut waardoor deze handelsruimte of kantoor zeer rolstoel toegankelijk is.
Tevens is het handelspand voorzien van een voorraad/stokkageruimte met buitendeur - eventueel bij de handelsruimte te betrekken, een keuken met kitchenette, een vergaderruimte met aansluitend een kantoor - ingericht met kastenwand, 2 bergingen alsook een aparte sanitaire ruimte met 2 toiletten met handenwasser. 2 parkeerplaatsen achter het gebouw. Totale grondoppervlakte 635 m².
Bijzonderheden : uitgerust met een alarm met camera, een gepolierde vloer, toonbank en decoratiekasten zijn nog aanwezig, deels een parketvloer aanwezig en de verwarming is dmv een warmtepomp lucht - lucht. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op