Kantoren te huur

895€ per maand

75 vierkante meters

Immoweb code : 11322098
Immoweb code : 11322098

Overzicht

1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Kantoorruimte van 75m2 op de tweede verdieping van een hoekg

Op de Houtmarkt, in het centrum van Aalst, bevindt zich dit nieuwbouw hoekpand. Het pand is gelegen op de hoek van de Houtmarkt en de Sint-Janstraat. Bijgevolg is er veel passage en heeft uw zaak een goede bereikbaarheid.

Deze kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van 75m2, bestaande uit verschillende ruimten. Dit kantoor beschikt ook over een volwaardige keuken en badkamer!
De maandelijkse huurprijs bedraagt 995 euro + OV.
Het gebouw is gelegen naast Carrefour Express, Tattooshop van Pommeline, Plantenwinkel Vivaldi, enzovoort, en is dus duidelijk gelegen in een commerciële buurt.

Tussen de foto's vindt u enkele foto's van de huidige bouwstaat, enkele illustratiefoto's van hoe de afwerking zal zijn en een plan.
Het gebouw is volledig nieuw.

Laatste troef is de ruime stadsparking van de Houtmarkt, recht tegenover het pand.

NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging.
FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite.
EN. Would you like a visit? Then please complete the form on this website with your name, phone number and e-mail address. We will then invite you for a viewing.

Neem contact op