Kantoren te huur

2500€ + 335€ per maand

210 vierkante meters

Immoweb code : 10798282
Immoweb code : 10798282

Overzicht

210 vierkante meters bewoonbare ruimte
535 vierkante meters grond
Verdieping : 3

Omschrijving

Polyvalente en lichtrijke kantoorruimte op het Zuid van Antw

Riante, polyvalente kantoorruimte op derde verdieping in modern gebouw en valt te bereiken via de trap of lift. Dit kantoor is opgedeeld in vijf werkruimtes, wachtzaal, kitchenette, technische ruimte en twee toiletten. Door de centrale ligging biedt het een uitstekende mogelijkheid voor het uitbouwen van een intellectueel beroep. Zo diende de ruimte vroeger als advocatenkantoor. Door de opdeling in verschillende ruimtes wordt er ook voldoende privacy gecreëerd tussen de verschillende burelen. Elk bureel is ongeveer 30m². De kitchenette is momenteel beperkt, maar biedt genoeg opportuniteiten om deze om te zetten naar eigen wensen.
Centrale ligging op het Zuid in Antwerpen, maakt het werkleven aangenamer door de vele koffiebars voor 's ochtend, talloze locaties om te gaan lunchen of naar de supermarkt tussendoor en na het werk nog met de collega's eentje gaan drinken in de naburige café's.
Gemeenschappelijke lasten 335 euro/m - alle nutsvoorzieningen zijn individueel - onmiddellijk beschikbaar. Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op