Kantoren te huur

899€ per maand

32 vierkante meters

Immoweb code : 11203524
Immoweb code : 11203524

Overzicht

1 badkamer
32 vierkante meters bewoonbare ruimte
600 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Inspirerend verzamelgebouw voor innovatieve ondernemers

In DE WINKELHAAK beschik je niet alleen over je eigen kantoor (32m²) maar ook over een professioneel onthaal, vergaderzalen, gemeenschappelijke informele ontmoetingsruimtes, ingerichte keuken en badkamer, fietsenstalling en lunchruimte. Het gebruik ervan is inbegrepen in de prijs, ongeacht het aantal personen die hun werkplek in het kantoor hebben: één vaste prijs, zonder verrassingen, inclusief kosten en gemeenschappelijke diensten.

Een kantoor in DE WINKELHAAK bespaart je tijd en geld én draagt bij aan je uitstraling. Als innovatieve ondernemer, starter, architect, ontwerper of freelancer beschik je over een eigen werkplek of kantoor inclusief internet, schoonmaak, onthaaldiensten, postdiensten, vergaderzalen,... tot tal van netwerkevenementen.

Onze nieuwbouw is een knap staaltje van architectuur, wat niet alleen je imago ten goede komt, maar ook de interactie met je collega-ondernemers stimuleert. In DE WINKELHAAK werk je niet enkel aan de uitbreiding van je kennis en netwerk maar doe je ook vriendschappen op voor het leven.

DE WINKELHAAK is uitstekend gelegen op 5 minuutjes wandelen van het centraal station in Antwerpen. Er is een parking tegenover het gebouw. Contracten zijn opzegbaar op 3 maanden.

Neem contact op