Kantoren te huur

600€ per maand

1200 vierkante meters

Immoweb code : 10696162
Immoweb code : 10696162

Overzicht

1200 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Mooie kantoren te huur rustig gelegen vlakbij Antwerpen

Vanaf 01/05/24 hebben we in Business Center Terbekehof terug een kantoor te huur met grote ramen met zicht op de tuin en zeer rustig gelegen!

Kantoor : 20,5 m² - 600 euro excl. btw - prijs voor 1 pers - met zicht op de tuin > kantoor voor 1 of 2 personen

Incl. alle kosten : wifi, elektriciteit, verwarming, airco, water, koffie, thee, plat & bruiswater, meubilair, 24/7 toegang tot de tuin en lunchcorner, gebruik vergaderzalen en parkeerplaats(en).

Er is een grote en gezellige ontvangst/lounge ruimte, lunchcorner, koffiecorner, meerdere vergaderruimtes, overdekt gezellig buitenterras, prachtige buitentuin met vijver, .. waar u steeds gebruik van kan maken. Ook uw bedrijfsevents of persoonlijke events kunnen in de loungeruimte of tuin georganiseerd worden.

Het gebouw is gelegen aan de Terbekehofdreef, die parallel loopt met de A12 richting Antwerpen en Brussel. Het pand is bewust achteraan het terrein gebouwd zodat u hier ondanks de goede bereikbaarheid in alle rust kan werken.

Geen parkeerstress: Elk kantoor krijgt een gratis parkeerplek. Er zijn eveneens meerdere plaatsen voor bezoekers/klanten voorzien.

BUSINESS CENTER TERBEKEHOF:
https://info3724252.wixsite.com/terbekehofbc

Neem contact op