Kantoren te huur

3500€ per maand

576 vierkante meters

Immoweb code : 11314028
Immoweb code : 11314028

Overzicht

1 badkamer
576 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Kantoorgebouw op toplocatie met tal van mogelijkheden in Si…

Ontdek dit uitzonderlijk kantoorgebouw op een commercieel en interessante ligging in Sint-Jozef, Brugge. Perfect gepositioneerd nabij belangrijke invalswegen, winkels en het centrum van Brugge, biedt dit pand tal van zakelijke mogelijkheden. Dit kantoorgebouw beschikt over een ruime en praktische vloeroppervlakte, gekoppeld aan een zeer gunstig EPC.

Op het gelijkvloers tref je verschillende bureau- en kantoorruimtes aan, inclusief een onthaalruimte met een ruime wachtzaal. Daarnaast zijn er meerdere opbergruimtes en een archief beschikbaar, perfect voor het beheer van bedrijfsdocumenten en benodigdheden.

De eerste verdieping biedt verschillende vergaderzalen, praktische opbergruimtes, een uitgeruste keuken, een toilet en een doucheruimte.
Op de tweede verdieping bevindt zich een grote zolderruimte met een kitchenette, volledig naar eigen wens in te richten.

Met extra voorzieningen zoals een tuin, een ruime kelder, dubbele en hoogrendementsbeglazing, centrale verwarming op aardgas, camerabewaking en niet minder dan 39 zonnepanelen, biedt dit gebouw een complete en moderne werkomgeving.

Er is een ruime fietsenstalling en parking voor twee wagens voorzien aan de voorzijde van het kantoorgebouw. Bovendien is er de optie om een dubbele garage te huren in het aangrenzende pand voor € 125/ maand.

Mis deze kans niet om jouw bedrijf te vestigen op deze toplocatie. Ontdek de mogelijkheden en de veelzijdigheid die dit pand te bieden heeft voor het verwezenlijken van jouw zakeli…

Neem contact op