Kantoren te huur

1600€ per maand

115 vierkante meters

Immoweb code : 11413168
Immoweb code : 11413168

Overzicht

115 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Te Huur: Modern en Instapklaar Kantoor in Destelbergen

Grijp deze kans om uw bedrijf te vestigen in een modern en goed uitgerust kantoor op een uitstekende locatie. Ontdek dit ruime en lichte kantoor op het gelijkvloers in Destelbergen, dat tevens geschikt is als praktijkruimte. Het kantoor heeft een oppervlakte van 115m² en biedt tal van voorzieningen.
Het kantoor is ingericht als landschapskantoor en voorzien van tal van ingebouwde kasten, glaswerk en kantoormeubelen. Daarnaast beschikt het over een afgesloten vergaderruimte voor uw vertrouwelijke besprekingen. De volledig uitgeruste keuken heeft een kookplaat, afwasmachine en microgolfoven. Bovendien zijn er twee toiletten en een douche aanwezig, wat zorgt voor extra comfort.

Bij de maandelijkse huurprijs zijn drie ondergrondse parkeerplaatsen inbegrepen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op straat. Het kantoor beschikt ook over een terras aan de achterkant, ideaal voor een ontspannen pauze. De op maat gemaakte meubels kunnen in samenspraak worden overgenomen bij de huur van het kantoor.
Dit kantoor is centraal gelegen in Destelbergen en is gemakkelijk bereikbaar via de R4, die snelle toegang biedt tot de snelwegen E17 en E40. Hierdoor staat u makkelijk in verbinding met alle grootsteden. Het kantoor ligt op slechts 10-tal minuten rijden met de wagen van het stadscentrum van Gent en is ook makkelijk en snel bereikbaar met de fiets.

Voor meer gedetailleerde informatie of om een afspraak ter plaatse te maken, kunt u contact opnemen met MERTENS VASTGOED.

Neem contact op