Kantoren te huur

595€ + 140€ per maand

27 vierkante meters

Immoweb code : 11103651
Immoweb code : 11103651

Overzicht

27 vierkante meters bewoonbare ruimte
450 vierkante meters grond
Verdieping : 1

Omschrijving

Creatieve Werkruimtes in Gent

Zoek je een inspirerende kantoorruimte in het hart van Gent? Onze ruime kantoorruimte in een prachtig bewaard gebleven gebouw uit 1925 biedt een perfecte combinatie van historische charme en modern comfort.

Met hoge plafonds en schitterende uitzichten op de Leie en de iconische Sint-Michielskerk, biedt de ruimte een open, luchtige sfeer die ideaal is voor creativiteit en focus. Geniet van volledige privacy zonder inkijk van buitenaf—slechts jij, je werk, en het schitterende uitzicht.

Huur deze ruimte voor €595 per maand, plus €140 aan gemeenschappelijke kosten. Deel het kantoor met andere creatievelingen en jonge ondernemers om de kosten te drukken en een dynamische, collaboratieve werkplek te creëren. Dit maakt de ruimte perfect voor kunstenaars, creatieven en startende ondernemers die willen groeien en innoveren.

Profiteer van de gemeenschappelijke keuken, ideaal voor maaltijden en het stimuleren van informele ontmoetingen. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor slechts €100 per maand. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek te plannen en jouw plek te reserveren in een van Gent’s meest inspirerende locaties.

Neem contact op