Kantoren te huur

2050€ + 345€ per maand

150 vierkante meters

Immoweb code : 11113367
Immoweb code : 11113367

Overzicht

150 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Commerciële nieuwbouwruimte gelegen in een trendy oplevende

WENST U EEN BEZOEK? SURF NAAR ONZE SITE: WWW.INFINIMO.BE > ZOEK DE DESBETREFFENDE EIGENDOM > REGISTREER U VIA DE KNOP ‘PLAN EEN BEZOEK’.
Aan de rand van de Gentse binnenstad, pal tussen het historische centrum en Dok Noord ligt deze commerciële nieuwbouwruimte met heel wat mogelijkheden!
Het handelspand werd deels afgewerkt zodat het snel instapklaar kan zijn, maar laat nog veel ruimte om het geheel in te delen en in te richten naar eigen smaak en voorkeur. Onderaan vindt u een 5-tal plannen met voorbeelden van mogelijke inrichtingen die u makkelijk kunt downloaden. Om hier eventueel nog uw eigen aanpassingen aan te doen is er een interieurarchitect stand by.
Er is een aparte ingang op het gelijkvloers waar u binnenkomt in een mooie (ontvangst) ruimte met een hoog plafond. Als u de trap naar boven volgt komt u uit in een bijzonder lichtrijke ruimte voorzien van grote glaspartijen. Hier kunt u ideaal een grote bureauruimte van maken. Verder is er een apart toilet en een semi-ingericht keukengedeelte, en een blok met ingemaakte kasten. U kunt het pand eveneens betreden via een tweede ingang bereikbaar met de lift langs de algemene inkomhal van het gebouw.
Er zijn tal van parkeergelegenheden in de buurt en er is een ondergrondse fietsenstalling. Er is een goede bereikbaarheid, op wandelafstand van het centrum, Dok Noord en het treinstation Dampoort. Met de wagen bent u direct op de buitenring van Gent. Een trendy oplevende buurt met heel wat handelszaken in de b

Neem contact op