Kantoren te huur

2500€ + 700€ per maand

130 vierkante meters

Immoweb code : 10667437
Immoweb code : 10667437

Overzicht

130 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Louizalaan - Karaktervol gebouw - Prestigieuze kantoren

Gelegen in het hart van de Louizalaan, tussen het Châtelainplein en het Flageyplein, presenteer ik u dit prachtige kantoor in een eclectisch herenhuis uit 1885. Dit ruimte beslaat twee verdiepingen en biedt een unieke sfeer.

Op de begane grond vindt u twee aaneengeschakelde kantoren van respectievelijk ongeveer 28m² en 21m². Op de -1 verdieping is er een kantoor van ongeveer 25m², een keuken van 12,5m² met toegang tot een eigen buitenplaats, twee aparte toiletten en technische ruimtes (computerservers, archieven, enz.). Daarnaast is er een gemeenschappelijke kelder in het gebouw waar de meters en de verwarmingsketel zich bevinden.

De begane grond biedt ook gedeelde toegang tot een tuin, terras en een overdekte fietsenstalling. Verwarming gebeurt op gas met behulp van een collectieve verwarmingsketel. De ruimte is direct beschikbaar en de maandelijkse kosten bedragen ongeveer 700€ (voorschot).

De locatie is ideaal, op slechts enkele minuten lopen van de Vleurgat tramhalte (lijnen 8 en 93) en nabij andere openbaar vervoersmogelijkheden. Daarnaast is de openbare parkeergelegenheid "Platinium" met 66 plaatsen in de buurt, evenals het treinstation Etterbeek.

Om een bezoek te regelen of meer informatie te verkrijgen, neem contact op met Mahssa op 0485403051.
Houd er rekening mee dat deze beschrijving indicatief en informatief is en geen contractuele waarde heeft.

Neem contact op