Kantoren te huur

1600€ + 300€ per maand

81 vierkante meters

Immoweb code : 11343086
Immoweb code : 11343086

Overzicht

81 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Volledig bemeubeld kantoor / Instap klaar

**Ontdek Uw Nieuwe Prestigieuze Werkplek in het Hart van Lille!**

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw bedrijf in Lille? Zoek niet verder! Wij presenteren u een exclusief, volledig bemeubeld kantoorgebouw, strategisch gelegen om uw zakelijk succes naar nieuwe hoogten te stuwen.

Dit moderne kantoorgebouw, met een indrukwekkende oppervlakte van 81 m², is ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Het beschikt over een ruime vergaderruimte voor al uw belangrijke bijeenkomsten, brainstormsessies en presentaties. De stijlvolle keuken is volledig uitgerust voor al uw pauzes of informele vergaderingen, terwijl het aparte toilet en de berging zorgen voor optimaal comfort en functionaliteit.

Maar dat is nog niet alles! De ruimte biedt een flexibele werkplek met een aparte ruimte voor meerdere bureaus, ideaal voor een collaboratieve werkomgeving.

Gelegen in het hart van Lille, biedt dit kantoor niet alleen een prestigieuze locatie, maar ook gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen, openbaar vervoer en de dynamische zakengemeenschap van de stad.

Of u nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf dat uitbreidt, dit kantoor is de ideale setting om uw bedrijf te laten groeien en bloeien. Met zijn turn-key oplossing kunt u zich direct vestigen en focussen op wat echt belangrijk is: uw bedrijfsvoering.

Neem contact op