Kantoren te huur

1700€ per maand

270 vierkante meters

Immoweb code : 11238184
Immoweb code : 11238184

Overzicht

270 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Commercieel kantoor in Oordegem

ALBERT Smetlede-Wetteren stelt voor..

Het vroegere Dexia/Belfius bankfiliaal in Oordegem.

Het commerciële kantoor is gelegen op het gelijkvloers en beschikt over een verhuurbare oppervlakte van 270 m². Door de oppervlakte van 270 m² zijn er verschillende mogelijkheden om de ruimtes in te delen. Door de meerdere afgesloten bureauruimtes, is het perfect mogelijk om hier mits veranderingswerken bijvoorbeeld een dokterspraktijk, kinesitherapie, verzekeringskantoor, boekhoudkantoor, advocatenkantoor etc.. van te maken. Er zijn meerdere uitgangspunten voor deze commerciële ruimte.

Het kantoor beschikt over een ruime ontvangstruimte, 6 bureauruimtes waaronder één grotere vergaderzaal, twee aparte toiletten, een keuken en nog meerdere stockage- of archiefruimtes. Vooraan het kantoor zijn er 4 privé parkeerplaatsen, geschikt voor zowel medewerkers als cliënteel.

Het kantoor is voorzien van airconditioning, verwarming en voldoende verlichting. Daarnaast is er een ruime keuken en sanitaire voorzieningen aanwezig. De locatie van het kantoor is ideaal, met een goede bereikbaarheid vanuit verschillende richtingen. Zowel de opritten van de E40 in Wetteren en Erpe-Mere zijn slechts op 10 minuten gelegen van het kantoor.

Al met al is het commerciële kantoor in Oordegem een aantrekkelijke optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een ruime en goed gelegen kantoorruimte met voldoende parkeergelegenheid. Grondplan op te vragen bij Albert Smetlede-Wetteren.

Wenst u meer informatie of

Neem contact op