Kantoren te huur

800€ per maand

75 vierkante meters

Immoweb code : 11141978
Immoweb code : 11141978

Overzicht

75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtige Skybox te Huur in Schoonaarde: Ideale Bureauruimte

Prachtige Skybox te Huur in Schoonaarde: Ideale Bureauruimte met Panoramisch Zicht!
Ontdek deze unieke kans om te werken in een adembenemende omgeving in het hart van Schoonaarde. Deze schitterende skybox biedt een ruime en lichtrijke werkruimte met een spectaculair panoramisch uitzicht, perfect voor diverse beroepsdoeleinden.
De ruimte is royaal en helder verlicht, met grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. Een prachtige kastenwand biedt voldoende opbergruimte voor al je archiefbehoeften, terwijl de stijlvolle keuken, compleet met een koelkast, je voorziet van alle nodige comfort. Een apart toilet zorgt voor extra gemak en privacy.
Toegang tot de skybox is mogelijk via een buitentrap, waardoor je een gevoel van exclusiviteit en privacy ervaart. Binnenin is een comfortabele omgeving gecreëerd, compleet met een airco voorziening om de temperatuur naar wens te regelen. Alle verlichting is dimbaar, waardoor je de sfeer kunt aanpassen aan jouw behoeften.
De straatzijde van de skybox kan afgeschermd worden door prachtige draperieën over de hele breedte, waardoor je ongestoord kunt werken. Een projectiescherm is aanwezig voor presentaties of vergaderingen.
Daarnaast biedt de locatie van deze skybox een groot voordeel, gelegen op de verbindingsweg tussen Dendermonde en Wetteren, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel klanten als medewerkers.
Een privé parking met laadmogelijkheid is beschikbaar, zodat je altijd verzekerd be

Neem contact op