Kantoren te huur

750€ per maand

Immoweb code : 11341135
Immoweb code : 11341135

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

Bent u op zoek naar een goed gelegen kantoor- of praktijkruimte in een gebouw met standing? Wij bieden u volgende kantoor- of praktijkruimte aan van +/- 57m². Ideaal gelegen op de grens met Wezembeek en Tervuren en heeft een heel goede verbinding met Brussel/Leuven.

Indeling gelijkvloers (+/- 57m²): Private inkomhal (+/-13m²) met apart toilet (kan eventueel ook ingericht worden als wachtzaal), wachtruimte (+/-8m²) voorzien van een wandmeubel en connecties voor internet en televisie, bureau/praktijkruimte (+/-14m²) met ingebouwd bureaumeubel en kast, tweede bureau/praktijkruimte (+/-22m²) eveneens voorzien van ingebouwde kasten en een prachtige visgraat-parketvloer.

Overige informatie: alarmsysteem en parlofoon aanwezig, €200 maandelijkse provisie voor o.a. elektriciteit, verwarming en water.

Fantastische ligging nabij alle voorzieningen, op wandelafstand van openbaar vervoer, belangrijke invalswegen, winkels,… . Goede verbinding met Brussel en Leuven. Ideaal als kantoorruimte voor vrij beroep!
Bezoek de Ifac Service website voor meer info en foto's: £PandLink£

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op