Kantoren te koop

489000€

315 vierkante meters

Immoweb code : 11305844
Immoweb code : 11305844

Overzicht

1 badkamer
315 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Perfect gelegen & grote kantoorruimte met vele mogelijkheden

Goede ligging; in een zijstraat van de Amerikalei, perfect gesitueerd tussen het KMSKA en Het Groene Kwartier (The Jane). Voldoende parkeermogelijkheden in de buurt.

Tot recent gebruikt als schoonheidsinstituut Care Beauty Center, en ook zo volledig ingericht. Voorheen gebruikt als bankkantoor. Vele verschillende doeleinden mogelijk dankzij de grote oppervlakte (315m) en de vele aparte ruimtes. Herindeling ook relatief eenvoudig.

Het handelspand is verdeeld over 2 niveaus en staat in verbinding met elkaar via 2 trappen. Gelijkvloerse verdieping omvat de onthaalruimte, 9 aparte behandelingsruimtes, een berging, 2 toiletten en een terras. De kelderverdieping bestaat uit een polyvalente ruimte met keuken, kleedkamer en een berging.

De commerciële eigendom voldoet aan alle huidige eisen op het vlak van techniek en energie; B-score (EPC), dubbele ALU beglazing en deuren, alarm, camera’s, verwarming via warmtepomp, inbouwverlichting, netwerkbekabeling rondom en een professionele elektrische installatie.

Indien u meer informatie of een bezoek wenst ter plaatse, gelieve ons te contacteren via 0478 / 79 32 83 of via [email protected]

Neem contact op