Kantoren te koop

420000€

Immoweb code : 11354017
Immoweb code : 11354017

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

Luxe Bureel met Professionele Voorzieningen en parking.

**Exclusief Luxe Bureel met Alle Voorzieningen en Parkeerplaats Inbegrepen!**

Ontdek dit luxueus ingerichte bureel - een ware oase van comfort en efficiëntie! Met een EPC-classificatie van B en een scala aan moderne voorzieningen is dit dé kans voor wie op zoek is naar een hoogwaardige werkruimte.
**Kenmerken:**
- **State-of-the-Art Voorzieningen:** Geniet van een compleet uitgerust pand met warmtepomp voor koeling én verwarming, inclusief de ruimte op -1. Akoestische plafonds en een gebalanceerd ventilatiesysteem type D creëren een perfecte werkomgeving.
- **Luxe Afwerking:** ontwerp door interieurarchitecte Nancy Cools, verfijnde afwerking met dure materialen zoals visgraat eikenhout en bomarbre, die een sfeer van elegantie en stijl uitstralen.
- **Professioneel Netwerk:** Naadloze connectiviteit dankzij een professioneel wifi-netwerk, terwijl audio- en videosystemen bijdragen aan een geavanceerde werkervaring.
- **Veiligheid en Toegankelijkheid:** Discrete toegang via zowel de kelder als de voordeur, met beveiliging ondersteund door politie- en interne camerabewaking.
- **Inclusieve Parkeergelegenheid:** Een parkeerplaats is inbegrepen, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over het vinden van een geschikte plek voor uw voertuig.

**Ideale Ligging:** Gelegen op een strategische locatie, perfect voor praktijkgebruik door professionals zoals advocaten, tandartsen, artsen, verzekeringsmakelaars, reisbureaus en immobiliënmakelaars

Neem contact op