Kantoren te koop

* 259000€

Immoweb code : 11283850
Immoweb code : 11283850
*exclusief belastingen

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

Kantoorruimte te koop in het centrum van Blankenberge vlakb

Dit handelspand aan de Grote Markt in Blankenberge is een prachtig gebouw uit 1918, gelegen in het centrum van de stad. Met zijn karakteristieke architectuur en historische uitstraling is het een waardevol onderdeel van het stadsgezicht.

De kantoorruimte biedt veel potentieel voor modernisering en verduurzaming, met behoud van zijn oorspronkelijke charme. Dankzij de centrale ligging is het kantoorpand goed bereikbaar en biedt het een uitstekende uitvalsbasis voor bedrijven die actief zijn in de regio.

Het handelspand in Blankenberge is een unieke kans voor investeerders die op zoek zijn naar een historisch pand met veel potentieel. Met de juiste visie en investeringen kan dit gebouw worden omgetoverd tot een modern en energiezuinig kantoor, dat nog vele jaren dienst zal doen als een waardevolle toevoeging aan het stadscentrum.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

EPC: E-peil, Ref.DE23106

Neem contact op