Kantoren te koop

2900000€

1286 vierkante meters

Immoweb code : 11324831
Immoweb code : 11324831

Overzicht

1286 vierkante meters bewoonbare ruimte
1164 vierkante meters grond
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Uitzonderlijke woning

Deze uitzonderlijke parel ligt aan de rand van de Stad, makkelijk bereikbaar via singel, ring en E313. De wagen laat je op de parking en kan zo verder stad inwaarts met het openbaar vervoer en de stadsvelo's.
Dit uniek stuk patrimonium was oorspronkelijk een tramloods en werd in 2002 kwalitatief verbouwd naar het 'Luchtschipbouw' van Panamarenko. In 2006 veranderde de functie naar het huidig opleidingscentrum. Via de inkomhal komen we in de imposante centrale hal met rijkelijk daglicht via de grote boogvensters. Achteraan is er een tweede grote zaal , mogelijk te verbinden met de eerste. Er is tevens een apart te bereiken, uitgeruste cafetaria. Op het verdiep zijn er nog vergaderzalen, kantoren en opleidingsruimten van diverse grootte. Het gebouw is grotendeels onderkelderd. Leveringen zijn mogelijk via twee grote toegangspoorten. Het heeft dan ook alle troeven om allerhande functies te huisvesten.
Door zijn unieke uitstraling, grootte en ligging, zijn er talloze mogelijkheden in dit pand dat voorzien is van alle comfort. De huidige invulling als opleidingscentrum kan makkelijk worden aangepast naar een kantoor functie, kunst- en cultuur, openbare functies, expo,...

Voor meer informatie: www.immodelaet.be
Interesse in GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer ons! 03/644.00.88 – [email protected]

Neem contact op