Kantoren te koop

520000€

211 vierkante meters

Immoweb code : 11408078
Immoweb code : 11408078

Overzicht

211 vierkante meters bewoonbare ruimte
500 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim commercieel kantoor in Destelbergen uit 1998 met 211 m

Dit commerciële kantoor in Destelbergen, gebouwd in 1998, is een ruim en modern pand met een bewoonbare oppervlakte van 211 m². Dit kantoor biedt een ideale werkruimte voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele en goed gelegen locatie.

Het kantoor is voorzien van alle nodige faciliteiten en heeft een eigentijdse uitstraling. Met ruime kamers en grote ramen is er voldoende natuurlijk lichtinval, wat zorgt voor een aangename werkomgeving. Daarnaast is er ook een ruime parkeergelegenheid aanwezig voor zowel medewerkers als bezoekers.

De ligging van het kantoor is ook een grote troef. Destelbergen is een bruisende gemeente in de buurt van Gent, wat zorgt voor een goede bereikbaarheid en tal van voorzieningen in de omgeving. Het kantoor is dan ook ideaal gelegen voor bedrijven die zowel de rust van de buitenstad als de nabijheid van een grote stad willen ervaren.

Kortom, het commerciële kantoor in Destelbergen is een aantrekkelijke optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een ruime en moderne werkplek met een gunstige ligging. Met zijn bouwjaar 1998 en bewoonbare oppervlakte van 211 m² biedt dit kantoor alle comfort en faciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle werkomgeving.

Neem contact op