Kantoren te koop

84 vierkante meters

Immoweb code : 10621537
Immoweb code : 10621537

Overzicht

84 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Burelen

Deze prachtige kantoorruimte van 84,4 m² bevindt zich op de begane grond van de Hertogenwaldgärten aan de Malmedyer Straße 26. Het pand werd in 2015 voltooid en biedt een moderne en aantrekkelijke werkomgeving.

De ruime ruimte is ideaal voor verschillende doeleinden, zoals een dokterspraktijk, advocatenkantoor, boekhoudkantoor of iets vergelijkbaars. Het heeft al een glasvezelaansluiting die eerder werd gebruikt voor het hosten van servers van een kleine hostingcentrum. De kantoorruimtes bieden een prettige werksfeer en hebben een eigen toilet, handige inbouwkasten, een kleine keuken met vaatwasser en koelkast, en een vaste parkeerplaats in de ondergrondse garage. Daarnaast behoort tot deze eenheid een ruime afgesloten kelder van ongeveer 22 m².

De kantoorruimte is volledig voorzien van energiezuinige LED-verlichting en heeft geavanceerde huisautomatisering voor verlichtingsregeling en toegangscontrole, evenals een betrouwbaar alarmsysteem. De parkeerplaats in de garage is uitgerust met een 11KW-oplaadstation voor elektrische voertuigen, zodat u uw voertuigen gemakkelijk kunt opladen.

De bestaande scheidingswanden bieden flexibiliteit om de ruimte naar behoefte opnieuw in te delen en aan te passen aan uw specifieke vereisten. Een bijzonder kenmerk is de uitgebreide Cat7-netwerkbekabeling met patchpaneel, die een betrouwbare en snelle gegevensoverdracht mogelijk maakt.

De kantoorruimte is toegankelijk zonder belemmeringen en heeft een 400V-stroo

Neem contact op