Kantoren te koop

2500000€

241 vierkante meters

Immoweb code : 11051475
Immoweb code : 11051475

Overzicht

241 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Luxueus kantoor op de Kouter

Gelegen in het bruisende hart van Gent, op de Kouter, kan u dit high-end kantoor van maar liefst 241 m² terugvinden. Dit exclusief kantoor maakt deel uit van de residentie B’eau Kouter welke in 2023 volledig onderhanden werd genomen. Dankzij zijn centrale ligging vormt deze werkplek een perfecte uitvalsbasis voor al uw zakelijke activiteiten.

Bij het betreden treft u een ontvangstruimte aan, wat meteen opvalt zijn de zeer hoge plafonds van meer dan 4 meter hoog. De authenticiteit die dit pand weergeeft is fenomenaal. De twee ruimtes aan de kant van de Kouter beschikken bijvoorbeeld beide over een prachtige schouw. Naast deze één van deze twee ruimtes bevindt er zich aansluitend nog een bureel. Opvallend in deze eigendom is het gebruik van kwalitatieve materialen en het oog voor detail. Dit zowel op technisch vlak in functie van bedrijvigheid alsook in de verfijnde interieurafwerking. Er is ook een keuken aanwezig voorzien van alle hedendaagse apparatuur, net zoals een badkamer bestaande uit een douche. Deze dragen bij aan het moderne comfort van een werkplek. De achterzijde beschikt ook over twee ruimtes met zicht op de binnentuin. Deze ruimtes zijn net zoals de voorzijde voorzien van grote raampartijen waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt en dus ook zeer lichtrijk zijn. Aansluitend is er hier ook nog een terras terug te vinden.

Wat dit pand werkelijk uniek maakt, overstijgt niet alleen de verfijnde afwerking en ongekende authenticiteit, maar wordt versterkt door

Neem contact op