Kantoren te koop

425000€

Immoweb code : 11336325
Immoweb code : 11336325

Overzicht

1 badkamer
573 vierkante meters grond
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Handelsruimte met magazijn op centrale ligging

Ontdek een modern en veelzijdig bedrijfspand in het hart van Hamme!
Wij presenteren met trots deze prachtige nieuwbouw, perfect gelegen voor ondernemers die op zoek zijn naar een centrale locatie in Hamme. Dit state-of-the-art kantoor met aangrenzend magazijn biedt een uitstekende kans voor bedrijven die streven naar efficiëntie, comfort en toegankelijkheid.
Met zijn centrale ligging profiteert dit pand van een optimale bereikbaarheid en zichtbaarheid. Gelegen in een dynamische omgeving, trekt het dagelijks een divers publiek aan. Bovendien zijn parkeermogelijkheden en openbaar vervoer op korte afstand beschikbaar, waardoor zowel medewerkers als klanten gemakkelijk toegang hebben tot uw bedrijf. Het kantoor zelf is ontworpen met het oog op functionaliteit en stijl. Met moderne architectuur en hoogwaardige afwerkingen biedt het een inspirerende werkomgeving. Grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, terwijl de open lay-out flexibiliteit biedt voor verschillende bedrijfsbehoeften. Het aangrenzende magazijn biedt extra ruimte voor opslag of kan worden aangepast aan uw specifieke activiteiten.
Of u nu een start-up, een groeiend bedrijf of een gevestigde onderneming bent, dit pand biedt de ideale basis voor uw succes. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Dit is uw kans om uw bedrijf te vestigen op een prominente locatie in het bloeiende Hamme!"
Bel ons op 052/50.5

Neem contact op