Kantoren te koop

1990000€

622 vierkante meters

Immoweb code : 10872676
Immoweb code : 10872676

Overzicht

622 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Centraal gelegen kantoorruimtes te Hasselt

Futurn en Mathieu Gijbels (her)ontwikkelen de voormalige Recorsite in Hasselt tot een duurzame bedrijvencampus. De herontwikkeling gaat gepaard met een nieuwe naam voor de site, die net zo future proof is als de site zelf: RE|CORE

Futurn en Mathieu Gijbels hebben hoge ambities voor de Recorsite: één van de meest duurzame ù misschien wel dé duurzaamste ù bedrijvencampussen van Vlaanderen realiseren. Dat doen we samen met een aantal partners. Architectencollectief UAU Collectiv, ook verantwoordelijk voor het Hasseltse Stadhuis, neemt plaats aan de tekentafel. Daarnaast werken we intensief samen met landschapsarchitect Studio Basta en Enerdo, een studiebureau voor energie en duurzaamheid.

Het nieuwe uithangbord voor de site, RE|CORE,staat voor de terugkeer naar de kern: een duurzame bedrijfseconomische context creëren die toelaat rendabel te zijn én die de gezondheid van mens en milieu voorop plaatst.

De reconversie van het iconische kantoorgebouw is volop aan de gang. Futurn en Mathieu Gijbels zijn dan ook klaar voor de commercialisatie van de vijf beschikbare verdiepingen.

We doopten het gebouw 'A1: the Office'. Elke verdieping van het kantoorgebouw wordt als doordacht, duurzaam geheel te koop aangeboden. Daarom werd de binnenafwerking ook opgenomen in het totaalconcept.

De betonnen constructie van het gebouw is dermate in het collectieve geheugen gegrift, dat het vanzelfsprekend was om de kwalitatieve structuur te behouden en in zijn oorspro

Neem contact op