Kantoren te koop

349000€

160 vierkante meters

Immoweb code : 11007319
Immoweb code : 11007319

Overzicht

160 vierkante meters bewoonbare ruimte
4590 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruime praktijk- of kantoorruimte met open indeling, gelegen

Deze ruime handels- of praktijkruimte met een oppervlakte van 160 m² is gelegen op de gelijkvloerse verdieping in het Villerspark, vlak aan de kleine ring in hartje Hasselt. Op de gelijkvloerse verdieping van deze gekende en gegeerde residentie treft men een aantal handelspanden die hoofdzakelijk ingevuld zijn door medische beroepen, met in de onmiddellijke nabijheid het Virga Jesse Ziekenhuis en aantal omliggende dokterspraktijken. Het volledige gebouw omarmt het mooie statische Villerspark, dat het entree vormt voor bezoekers die men hier zal kunnen verwelkomen in stijl, zeker gunstig voor de uitstraling die deze praktijk of handelsruimte zal kunnen genieten.

Ondanks de centrale ligging hoeft parkeren geen probleem te zijn, met de mogelijkheid om - naast de twee standplaatsen die nu al mee gehuurd worden - een aantal standplaatsten bijkomend te huren op de binnenkoer aan de achterzijde. Een van deze standplaatsen werd voorzien van een laadpaal. Cliënteel en medewerkers kunnen terecht in de nabije omgeving met vlakbij de (betaalde) parking in de TT wijk, of in de toren van Villerspark zelf. De vlotte verbinding met de grote ring en autosnelwegen zorgt voor een goede bereikbaarheid voor het cliënteel.

Dit eigendom werd in 2002 casco aangekocht en volledig ingericht als kantoor met inbegrip van het meubilair, dienst doende voor 6 tot 12 medewerkers. In de volledige ruimte ervaart men een aangename natuurlijke lichtinval te danken aan de plafondhoge en kamerbrede ramen, z

Neem contact op