Kantoren te koop

321480€

179 vierkante meters

Immoweb code : 11157173
Immoweb code : 11157173

Overzicht

179 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Praktische kantoorruimte van 179m²

Op het bedrijvenpark Larego bieden wij een uitgebreide selectie van kantoorruimtes, variërend in grootte, naast onze KMO-eenheden. Deze prachtige kantoren zijn speciaal ontworpen om aan diverse zakelijke behoeften te voldoen, met opties die geschikt zijn voor zowel start-ups als gevestigde bedrijven.

Het bedrijvenpark Larego geniet een uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Gelegen op slechts 5 kilometer afstand van de op- en afrit "Hasselt-Oost" van de E313-snelweg, is het park gunstig gelegen voor zowel lokale als internationale zakelijke reizen. Voor uw gemak bieden wij ook voldoende parkeergelegenheid die u kunt huren of kopen, zodat uw medewerkers en klanten zich geen zorgen hoeven te maken overWilt u meer informatie over onze beschikbare kantoren of een bezoek plannen om de mogelijkheden te ontdekken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Hertsens Vastgoed. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij uw zoektocht naar de perfecte zakelijke ruimte. U kunt ons bereiken via telefoon op 03 250 12 23 of per e-mail via [email protected].

Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en u te helpen uw zakelijke doelen te bereiken op het bedrijvenpark Larego.

Neem contact op