Kantoren te koop

2950000€

890 vierkante meters

Immoweb code : 10468344
Immoweb code : 10468344

Overzicht

3 badkamers
890 vierkante meters bewoonbare ruimte
460 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Huis

OPTIE - IXELLES/QUARTIER CHÂTELAIN - LOUISE: Ideaal gelegen op een steenworp afstand van winkels, restaurants en openbaar vervoer, biedt "Les Viviers" u dit geklasseerde herenhuis uit 1898, ontworpen door architect Paul Hankar voor schilder René Janssens, met een bewoonbare oppervlakte van ca. 890 m² op een terrein van ca. 4 are 60 en met een prachtige 12 m brede gevel.
Dit herenhuis, momenteel in gebruik als kantoor, is in 2013 gerenoveerd met behoud van de stijlkenmerken, lijstwerk, schilderijen, houten lambrisering, het originele glazen dak en de prachtige 4,6 m hoge plafonds.

Het bestaat uit de volgende elementen: Op de eerste verdieping een inkomhal, een antieke trap die leidt naar een receptie, verschillende ontvangst- en vergaderzalen, een dossierkamer, een volledig uitgeruste keuken met een ontbijtruimte die uitkijkt op een prachtige, goed georiënteerde tuin met bomen, toegang tot een mooie pergola en een terras.
De eerste verdieping bestaat uit vijf kantoren, een terras en een loggia met uitzicht op de tuin.
De tweede verdieping bestaat uit zes kantoren en een kantineruimte.
De derde verdieping bestaat uit drie kantoren, een glazen dak en toegang tot een plat dak.
De kelderverdieping omvat verschillende technische en opslagkelders, een afgesloten binnenplaats en toegang tot de tuin.

Diversen: alarm, archief, sanitair.
Mogelijkheid tot het huren van 8 parkeerplaatsen in een afgesloten garage in een aangrenzende straat.

Neem contact op