Kantoren te koop

196500€

67 vierkante meters

Immoweb code : 10532564
Immoweb code : 10532564

Overzicht

67 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Dynamic district - av. Louise/ch. from Ixelles

Gelegen tussen Av. Louise en Ch. d'Ixelles, in een zeer levendige straat die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Honderd meter van Quartier Saint-Boniface en Place Fernand Cocq, het gebied is levendig en aangenaam met zijn vele winkels, restaurants en cafés.
De locatie van dit kantoor is uitzonderlijk, twee van de levendigste en meest populaire buurten van Elsene. Het gebied is aangenaam met zijn vele winkels, restaurants en cafés en biedt een verscheidenheid aan keuzes voor pauzes en informele bijeenkomsten.
Qua bereikbaarheid is het kantoor uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, met diverse bus- en metrolijnen in de directe omgeving. Ook uitvalswegen zijn goed bereikbaar met de auto.De locatie is ideaal voor bedrijven die zich willen vestigen in een dynamisch commercieel gebied. Met zijn eigen ingang biedt het meer privacy en veiligheid voor werknemers en bezoekers.
Het te koop staande oppervlak kan in twee opties worden gekocht: CASCO of afgewerkt. Door te kiezen voor de CASCO-aankoop, kunt u de afwerkingen aanpassen aan uw specifieke behoeften. Dankzij de afgewerkte afwerkingen kunt u zich meteen vestigen in een sleutelklaar kantoor.
In het geval van een CASCO-verkoop zal de verkoop onderworpen zijn aan registratierechten, terwijl voor de voltooide verkoop deze onderworpen zal zijn aan de aftrekbare btw in het kader van een levering inclusief afwerkingen.

Neem contact op