Kantoren te koop

139000€

66 vierkante meters

Immoweb code : 11200859
Immoweb code : 11200859

Overzicht

66 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Kantoor

Moderne praktijk/kantoorruimte gelegen in het centrum van Lebbeke.

Dit eigentijdse kantoorpand gelegen op het gelijkvloers, met een oppervlakte van 66 m², vormt een ideale werkplek voor diverse zakelijke activiteiten. Gunstig gelegen nabij het bruisende centrum van Lebbeke, biedt deze locatie niet alleen een strategische zakelijke positie maar ook gemakkelijke toegang tot voorzieningen en parkeergelegenheid in de directe omgeving, extra troeven die het tot een ideale werkplek maken. Het kantoor bestaat uit twee moderne bureauruimtes, voorzien van handige ingemaakte kasten die zorgen voor een opgeruimde en georganiseerde werkomgeving. De faciliteiten binnen het kantoor omvatten een goed onderhouden toilet met wastafel, waardoor de dagelijkse werkzaamheden worden vergemakkelijkt. Praktisch gemak wordt verder gewaarborgd door een bergruimte, waardoor essentiële documenten en materialen netjes kunnen worden opgeborgen.
Naast de twee moderne bureauruimtes, consultatieruimte en diverse opslagmogelijkheden, beschikt dit kantoor over een droge kelder met een oppervlakte van 12 m². Nog een belangrijk voordeel is het EPC-label B, waarmee dit kantoorpand energiezuinig is.

Geen syndicus - huurwaarde € 700, wat het ook geschikt maakt als opbrengsteigendom.

Met een doordachte combinatie van moderne voorzieningen, een centrale ligging en energiezuinigheid, biedt dit kantoorpand een uitstekende werkomgeving voor vrije beroepers of investeerders die op zoek zijn

Neem contact op