Kantoren te koop

229000€

140 vierkante meters

Immoweb code : 11343170
Immoweb code : 11343170

Overzicht

140 vierkante meters bewoonbare ruimte
140 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Casco handelspand te Lier!

Dit handelspand is gelegen in de Berlarij te Lier. Het pand heeft een perceeloppervlakte van 140m² en beschikt over een energielabel B. Het kantoor is in cascostaat maw, je kan hier nog alle kanten uit als zelfstandige.

Op deze moment wordt de Berlarij volledig heraangelegd wat zal zorgen voor aangename werkplek in de toekomst. Er worden in een straal van 100m, 250 woonentiteiten bijgebouwd. Dit is een van dé redenen waarom wij als lokale vastgoedmakelaar geloven in de opwaardering van deze straat. De meeste zeggen dat er veel leegstand is. Dit is niet waar!! In de Berlarij staan er welgeteld 4 panden leeg, de redenen hiervan geef ik je graag mee bij een fysieke afspraak. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, wat kan zorgen voor een prettige werkomgeving. Daarnaast is het pand volledig onderkelderd, wat zeker een voordeel is tijdens renovatie!!

Het kantoorpand in Lier biedt ook voldoende parkeergelegenheid voor medewerkers en bezoekers. (parking Rosbeiaardstraat/parking Gasthuisvest) Bovendien is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt het op korte afstand van diverse voorzieningen, zoals winkels, restaurants, apotheek en centrum (Grote markt).

Neem contact op