Kantoren te koop

330000€

151 vierkante meters

Immoweb code : 11332679
Immoweb code : 11332679

Overzicht

151 vierkante meters bewoonbare ruimte
283 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Volledig gerenoveerd handelsgelijkvloers met woongedeelte e

Dit volledig gerenoveerd handelspand met woongedeelte, gelegen in Cuesmes en met een totale vloeroppervlakte van maar liefst 151m2 wordt u exclusief te koop aangeboden door Access Estate!
Voor meer info of een bezoek, maak een afspraak met uw vastgoedmakelaar Sepp Van der Spek via [email protected] of bel op 0499/21 71 39.

Handelsruimte;
Een ruime showroom (50m2) met een aparte gedeelte voor stockage (13m2) en een kelder.

Woongedeelte;
Een leefruimte (30m2), voorzien van grote raampartijen welke voor veel lichtinval zorgen en die toegang bieden naar de ommuurde tuin, met bijgebouw (12m2) en het zonnig terras, een volledig ingerichte keuken voorzien van alle toestellen en led-verlichting, 2 ruime slaapkamers (12m2 en 10m2), de slaapkamers hebben zicht op een binnenkoer waar je in alle gezellig kan vertoeven om te eten, verder zijn er nog 2 badkamers waarvan de ene voorzien is van een dubbele wastafel en een inloopdouche, en de andere voorzien een apart toilet en een wastafel.

PEB C -> Er is verwarming op aardgas met een hoogrendementsketel van Bulex, nieuwe dubbele ramen in PVC met verluchting, Crepie op de voorgevel,...
De elektrische installatie en de leidingen werden volledig vernieuwd, doorheen het pand werden er voldoende inbouwspots voorzien.

Extra troeven! Ruime handelszaak/bureauruimte met een scheiding van het woongedeelte, voorzien van alle luxe, gelegen midden in het centrum van Cuesmes, nabij winkels en scholen.

Heeft dit pand uw interesse gewerkt, aar

Neem contact op