Kantoren te koop

480000€

120 vierkante meters

Immoweb code : 11275507
Immoweb code : 11275507

Overzicht

120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd medisch bureau

Gelegen aan de 226 Avenue Churchill, biedt deze volledig gerenoveerde medische praktijk uit 2023 een totale oppervlakte van 120 m², exclusief kelder en terras.
Het omvat vier aparte cabines met individuele afmetingen:
• Cabine nummer 1: 20 m²
• Cabine nummer 2: 18 m²
• Cabine nummer 3: 14 m²
• Cabine nummer 4: 14 m²

De praktijk beschikt ook over een wachtkamer van 16 m², een keuken met kantoor- en lunchgedeelte, een buitenterras, een garderobe met toegang tot de kleine operatiekamer of de vierde consultatieruimte, twee toiletten en een wastafel. De dubbele beglazing, met nieuwe ramen aan de achterzijde, zorgt voor een optimale isolatie. Elke cabine profiteert van mechanische ventilatie en luchtuitlaten, evenals airconditioning en radiatoren. Medische wastafels zijn aanwezig in elke cabine. De elektrische installatie is volledig gerenoveerd, met voldoende stopcontacten aan de wanden en vloer, speciale indirecte verlichtingsarmaturen en dimmers om de elektrische intensiteit van de wachtkamer aan te passen.

Telefoonbedrading is aanwezig tussen het secretariaat, de cabines en de kantoorkeuken. Vloeren, muren en plafonds zijn volledig gerenoveerd, met de installatie van geluidsabsorberende scheidingswanden, wandkasten en opgehangen wastafels in alle cabines, evenals meerdere opbergkasten buiten de cabines.

Neem contact op