Kantoren te koop

365000€

681 vierkante meters

Immoweb code : 11406166
Immoweb code : 11406166

Overzicht

681 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Uniek Historisch Gemeentehuis/Bibliotheek aan de Markt 10 i

Bent u op zoek naar een uitzonderlijk vastgoedproject? Wij presenteren u het oude gemeentehuis van Veldegem, gelegen aan de charmante Markt 10. Dit prachtige pand, met een royale oppervlakte van 681m², biedt ongekende mogelijkheden voor wie durft te dromen.

Historische look met modern potentieel
Het gemeentehuis straalt karakter en geschiedenis uit, en wacht op een ambitieuze eigenaar die zijn potentieel ziet. Hoewel het volledig gerenoveerd moet worden, biedt dit u de kans om het geheel naar uw eigen smaak en visie te transformeren. Of u nu droomt van een majestueuze privéwoning, een stijlvolle B&B, het bouwen van appartementen of een innovatief bedrijfsgebouw – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met 681m² aan ruimte heeft u de vrijheid om groots te denken.
Gelegen in het hart van Veldegem aan de Markt, geniet u van een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid.

Uw Droom, Uw Ontwerp
Dit is niet zomaar een pand; het is een kans om een stukje geschiedenis nieuw leven in te blazen en uw stempel erop te drukken. Stel u voor: hoge plafonds, originele elementen gecombineerd met hedendaags comfort en luxe.

Het eigendom wordt verkocht onder de vorm van STARTPRIJS. Elk bod hoger dan deze prijs wordt voorgelegd aan de gemeente die er al dan niet kan op ingaan. Biedingen gebeuren via SmartBid, via onze website of volgende link: https://smartbid.be/login?id=e96a5021-852a-45d3-8f9c-7b0171be8cbc

Bezoek is mogelijk op woensdag 5 juni tussen 9u en 12u of zaterdag 22 juni tussen 9u e

Neem contact op