Kantoren te koop

225000€

106 vierkante meters

Immoweb code : 11396538
Immoweb code : 11396538

Overzicht

106 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gerenoveerde kantoorruimte te koop in het centrum van Wendu…

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw bedrijf in Wenduine? Zoek niet verder, want we hebben de ideale kantoorruimte voor u beschikbaar. Gelegen in deze prachtige Belgische kustplaats, biedt onze kantoorruimte niet alleen een professionele en inspirerende werkomgeving, maar ook de mogelijkheid om te genieten van het strand en de zee.
De kantoorruimte is gelegen in het hart van Wenduine, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot winkels, restaurants en andere voorzieningen. Bovendien is het kantoor goed bereikbaar via verschillende vervoersopties. Of u nu een start-up, een groeiend bedrijf of een gevestigde onderneming bent, onze kantoorruimte biedt een veelzijdige omgeving die aan al uw behoeften voldoet.
De kantoorruimte bestaat uit een grote lichtrijke ruimte waar plaats is voor 4 bureau's, een afgesloten vergaderruimte en een keuken met toilet. Beneden vinden we nog een ruime kelder die kan dienen als opbergplaats.
Aarzel niet en plan meteen uw afspraak in voor deze topper op het nummer 0470 64 60 28 of per mail naar [email protected]!

Troeven
*Centrale ligging
*Lichtrijke ruimte
*Kelder aanwezig
*Keuken aanwezig
*Vlakbij de zee


1) Stedenbouwkundige bestemming
Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed:
niet van toepassing
4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing
5) Gevalideerd as-builtattest: neen
6) Overstromingsrapport:
Perceelscore of P-score:D: middelgrote kans op overstromingen
Gebouwenscore of G-score: D: midd…

Neem contact op