Kantoren te koop

* 164900€

76 vierkante meters

Immoweb code : 11231171
Immoweb code : 11231171
*exclusief belastingen

Overzicht

76 vierkante meters bewoonbare ruimte
76 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Stijlvolle handelsruimte op toplocatie

Ontdek de unieke kans om uw zakelijke droomruimte te realiseren met een hart voor dynamiek en connectiviteit. Onze handelsruimtes, aangeboden in een flexibel casco-formaat, bieden u de vrijheid om een interieur te creëren dat perfect aansluit bij uw visie en stijl.

Strategisch gelegen, garanderen we een moeiteloze bereikbaarheid van en naar het bruisende centrum van Kortrijk, alsook een directe verbinding met de belangrijke verkeersaders E17 en R8. Deze locatie verzekert uw onderneming niet alleen een maximale zichtbaarheid, maar ook het gemak van een vlotte bereikbaarheid voor u, uw medewerkers en uw klanten.

Om het plaatje compleet te maken, bieden we de exclusieve mogelijkheid tot de aankoop van een ondergrondse parkeerplaats, garagebox of extra berging, waarbij het gemak van u en uw bezoekers vooropstaat. Bovendien voorzien we in een gemeenschappelijke fietsenberging binnen het gebouw, een detail dat de hedendaagse nadruk op duurzaamheid en mobiliteit onderstreept.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan om deel uit te maken van een project dat innovatie met traditie verenigt, en waar elk detail is ontworpen met het oog op het succes en welzijn van uw onderneming.

Heeft dit uw interesse gewekt? Wacht dan niet langer. Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar +32 472 95 27 50 voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Uw sleutelmoment is ons levenswerk.

Dit pand maakt deel uit van het project Sint-Amandus

Neem contact op