Kasteel te koop

2950000€

16 slaapkamers 875 vierkante meters

Immoweb code : 11114228
Immoweb code : 11114228

Overzicht

16 slaapkamers
3 badkamers
875 vierkante meters bewoonbare ruimte
85349 vierkante meters grond

Omschrijving

Kasteel Runenborg

Ontdek de magie van Kasteel Runenborg, een unieke en goed onderhouden eigendom met authentieke charme.

Kasteel Runenborg is gelegen in het groene Heusden, op een boogscheut van Gent, in de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer en met vlotte verbindingen naar alle verbindingswegen (E17, E40, R4,...).

Het kasteel biedt een rustgevend uitzicht op een sfeervolle natuurlijke waterpartij en is omringd door een prachtig parklandschap van ongeveer 8 hectare. Gezien de ruime vloeroppervlakte en de vele kamers, biedt het een eindeloze potentie.

Op het gelijkvloers kom je het kasteel binnen via de centrale inkomhal die toegang geeft tot het gezellige salon enerzijds en tot de royale eetkamer en keuken met bijkeuken anderzijds.

Op de eerste verdieping zijn er 6 slaapkamers, 2 badkamers en nog twee extra ruimtes (dressing, berging). Een derde badkamer is terug te vinden op het tussenverdiep. De tweede verdieping herbergt 7 slaapkamers, een strijkkamer en een extra salon. Voorts is er nog een grote zolder dewelke desgewenst verder kan ingericht worden.

Het gebouw is volledig onderkelderd. Deze half-ondergrondse kelder geniet van een natuurlijke lichtinval en bevat een wasruimte, een geklimatiseerde wijnkelder, de garage en diverse werkruimten.

Handig is de aanwezigheid van een lift die je brengt van -1 tot +2.

Kasteel Runenborg biedt de ruimte en de sfeer om jouw ideeën werkelijkheid te maken en verder te bouwen aan een uniek stuk geschiedenis in de ruime omgeving va

Neem contact op