Kasteel te koop

950000€

12 slaapkamers 940 vierkante meters

Immoweb code : 9859456
Immoweb code : 9859456

Overzicht

12 slaapkamers
940 vierkante meters bewoonbare ruimte
8059 vierkante meters grond

Omschrijving

Kasteel

Mariembourg. Trevi la Propriété presenteert u dit prachtige herenhuis in renovatie, in een park van 80,6 are met honderdjarige bomen.
Het pand bestaat uit een hoofdgebouw van ongeveer 170 m²(*) per niveau, gebouwd op 5 niveaus (kelder, begane grond, 3 verdiepingen, zolder van dezelfde grootte). Een vierkante toren van ongeveer 40 m² (*) per verdieping, gebouwd op 4 niveaus (begane grond, begane grond, 2 verdiepingen, zolder van 20 m² (*)). Bijgebouwen van het landhuis toegankelijk via het park, evenals 5 kleine huisjes die zowel via de weg als via het park toegankelijk zijn. 2 garages alleen toegankelijk vanuit het park completeren het geheel, in een park met 2 toegangen. OFFERTE MAKEN MEER DAN 950.000€ .
Prachtig gebouw in gezaagdekalksteen. Met een grote hal die leidt naar een spectaculair trappenhuis. Edele materialen (marmer, massieve parketvloeren) op plaatsen. Elke verdieping is beplankt. De trappen zijn ook van hout.
Alle oppervlakken zijn gestript: het gebouw is klaar voor een interieurtransformatie naargelang het toekomstige gebruik. Al het voorbereidende werk is gedaan.
In het hoofdgebouw en de toren, in totaal 810m² (*) woonruimte. In de 5 maisonnettes, 270 m² (*) woonruimte (- in totaal bijna 1080m² (*) woonruimte).
Belangrijke werkzaamheden zijn reeds uitgevoerd: schuren van de gevels van het herenhuis en zijn vierkante toren. Vervanging van alle daken (hoofdgebouw, vierkante toren, en de 5 aangrenzende huisjes), nieuwe ramen aan de gevel van het

Neem contact op