Kot te huur

700€ + 150€ per maand

1 slaapkamer

Immoweb code : 11288334
Immoweb code : 11288334

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Verdieping : 1

Omschrijving

Kamer - Coliving

Gelegen in de serene buurt van Forest, dicht bij het gebied van Altitude 100, biedt ons gedeelde huis een uitnodigende gemeubileerde kamer met een eigen badkamer. Deze ruimte is zorgvuldig ingericht om een warme en ontspannende sfeer te bieden, waardoor bewoners in alle rust kunnen ontspannen en zich kunnen herladen.

Het huis beschikt over een reeks gedeelde faciliteiten, waaronder een volledig uitgeruste keuken, werkruimtes, een wasruimte en een sportschool. De gemeenschappelijke tuin dient als een vredige toevluchtsoort waar je kunt ontspannen; het is ook ideaal voor sociale bijeenkomsten en barbecues.

Nesteld tussen groene ruimtes, biedt de locatie het dubbele voordeel van rust en toegankelijkheid. Je vindt er talrijke parken voor rustige wandelingen, terwijl de overvloed aan openbaar vervoer opties het dagelijks pendelen vergemakkelijkt.

Onze aantrekkelijke huur van 850 euro is inclusief alle nutsvoorzieningen (water, gas, elektriciteit, wifi) en een wekelijkse schoonmaakdienst voor de gemeenschappelijke ruimtes.

Grijp de kans om in deze uitzonderlijke co-living ruimte in Forest te wonen. Voor een leefruimte die comfort, gemak en gemeenschap combineert, neem nu contact met ons op.

Neem contact op