Kot te huur

795€ + 80€ per maand

Immoweb code : 11298129
Immoweb code : 11298129

Overzicht

1 badkamer
Beschikbaar vanaf : 13/09/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

Volledig uitgeruste studentenkamer - Openkotdag 20 april!

Openkotdagen op 20 april! Bezoek deze residentie, zonder afspraak, tussen 13 en 16 uur.

Welkom in deze gezellige, bemeubelde kamer van 16m2 en met uitzicht op de Bondgenotenlaan. Het openklapbare bed vormt een extra troef en geeft meerdere bewegingsmogelijkheden in de ruimte. Ook deze kamer is voorzien van eigen badkamer met douche, toilet en lavabo.

In deze studentenresidentie hebben wij mooie moderne kamers, centraal gelegen met ingang langs de autovrije wandelstraat Diestsestraat. Kamers zijn volledig gemeubeld en hebben eigen sanitair, koelkast en microgolf. Er is eveneens een gemeenschappelijke keuken, grote fietsenstalling, gedeelde wasmachine en droogkast en een groot terras voor al de studenten. Wekelijks worden de gemeenschappelijke delen gepoetst door onze poetshulp. We werken met een maandelijkse forfait voor het verbruik van elektriciteit, verwarming, water en supersnel internet. Deze prijs is inclusief brandverzekering, onderhoud en wekelijkse schoonmaak van de gemeenschappelijke delen, lift en de afvalcontainers.

Wij hebben nog enkele kamers en studio's ter beschikking in deze residentie. Contacteer ons zeker voor meer info op +32 499 88 20 27 of via mail [email protected]

Neem contact op