Kot te huur

745€ + 80€ per maand

1 slaapkamer

Immoweb code : 11318914
Immoweb code : 11318914

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Beschikbaar vanaf : 13/09/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

Studentenkamer in centrum Leuven - Residentie PLEIN 6

Vlak bij de Oude Markt, naast één van de meest gekende studentenrestaurants en verscholen achter de gevel van een volledig vernieuwd historisch pand op het Hogeschoolplein, bevindt zich deze prachtige studentenresidentie. Dit pand herbergt op heden 10 studentenkamers en 3 studentenstudio’s. Elke kamer werd optimaal ingedeeld en afgewerkt met duurzame materialen. In juli worden de meubels geplaatst zodat de residentie afgewerkt is om de eerste bewoners te ontvangen in september (’24). Op het gelijkvloers is er een veilige fietsenstalling en een afvalberging voorzien, op het bovenste verdieping bevindt zich de gezamenlijke keuken voor de gezellige kookmomenten.

Dankzij de centrale ligging in Leuven kan je meteen genieten van het studentenleven en de vele faciliteiten vlakbij. Bovendien worden er op het plein regelmatig gezellige optredens georganiseerd tijdens de zomermaanden.
We werken met een maandelijkse forfait voor het verbruik van elektriciteit, verwarming en supersnel internet. Deze prijs is inclusief brandverzekering, onderhoud en wekelijkse schoonmaak van de gemeenschappelijke delen.

Graag de sfeer al eens opsnuiven van deze residentie? Dat kan, dan brengen we samen een bezoekje aan een soortgelijk project dat al afgewerkt werd.

Wij hebben verschillende kamers en ook studio's ter beschikking in deze residentie. Contacteer ons zeker voor meer info op [email protected] of via +32499882027.

PS. Onze andere residenties houden Openkotdagen op 20 april!

Neem contact op