Kot te huur

650€ + 120€ per maand

17 vierkante meters

Immoweb code : 11319111
Immoweb code : 11319111

Overzicht

17 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/09/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

Bemeubelde studentenkamer in Leuven, residentie ALINE, gere

Ben je op zoek naar een studentenkamer in Leuven? Dan is residentie ALINE de perfecte plek voor jou! Deze bemeubelde kamer is onlangs gerenoveerd in 2024 en biedt een comfortabele en moderne leefomgeving voor studenten.

De kamer heeft een bewoonbare oppervlakte van 17.00 vierkante meter, waardoor er voldoende ruimte is om te studeren, te ontspannen en te wonen. De kamer is voorzien van alle nodige meubels, waaronder een bed, bureau, kast en stoel, wat ervoor zorgt dat je direct kunt intrekken zonder je zorgen te maken over het kopen van meubels.

Residentie ALINE is gunstig gelegen in Leuven, dicht bij de universiteitscampus en op loopafstand van winkels, restaurants en openbaar vervoer. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik en kun je gemakkelijk de stad verkennen.

Naast de bemeubelde kamer biedt residentie ALINE ook gemeenschappelijke ruimtes, zoals een keuken, badkamer en woonkamer, waar je kunt socializen met medebewoners en nieuwe vrienden kunt maken.

Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabele en moderne studentenkamer in Leuven, is residentie ALINE de ideale keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging om deze geweldige kamer zelf te zien!

Neem contact op