Kot te huur

625€ + 120€ per maand

1 slaapkamer 17 vierkante meters

Immoweb code : 11345361
Immoweb code : 11345361

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
17 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Bemeubelde studentenkamer in gerenoveerde residentie LISA,

In het bruisende Leuven is een prachtige studentenkamer te huur in residentie LISA. Deze bemeubelde kamer is gelegen in een levendige winkelwandelstraat en biedt een bewoonbare oppervlakte van 17.00 vierkante meter. De kamer is volledig gerenoveerd in 2024 en beschikt over 1 slaapkamer en 1 badkamer.

De residentie is gunstig gelegen nabij verschillende universiteitsfaculteiten en openbaar vervoersmogelijkheden, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor studenten.

De kamer is voorzien van alle nodige meubels en toestellen, waardoor je meteen kunt intrekken zonder je zorgen te maken over het regelen van meubilair. De lichte en moderne inrichting zorgt voor een aangename sfeer, ideaal om te studeren en te ontspannen.

Kortom, deze prachtige studentenkamer in Leuven biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en aangenaam verblijf tijdens je studieperiode. Met zijn gunstige ligging en moderne voorzieningen is het de perfecte keuze voor elke student die op zoek is naar een mooie en praktische woonruimte in het hart van de stad.

Neem contact op