Kot te huur

670€ + 120€ per maand

1 slaapkamer 19 vierkante meters

Immoweb code : 11364750
Immoweb code : 11364750

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
19 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/09/2024
Verdieping : 4

Omschrijving

Bemeubelde studentenkamer in gerenoveerde residentie LUCIE,

Ben je op zoek naar een comfortabele en bemeubelde studentenkamer in Leuven? Dan is Residentie LUCIE de perfecte plek voor jou! Deze gerenoveerde kamer is ideaal gelegen in het hart van Leuven en biedt alle faciliteiten die een student nodig heeft.

De kamer is voorzien van 1 slaapkamer en 1 badkamer, waardoor je alle privacy hebt die je nodig hebt. De bewoonbare oppervlakte van 19.40 vierkante meter zorgt voor voldoende ruimte om te studeren en te ontspannen. Bovendien is de kamer volledig bemeubeld, waardoor je meteen kunt intrekken zonder je zorgen te maken over het kopen van meubels.

De residentie is in 2023 gerenoveerd, waardoor alles er fris en modern uitziet. De kamer is voorzien van alle nodige voorzieningen, waaronder een comfortabel bed, een bureau, een kast en een eigen badkamer. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke keuken en woonkamer waar je andere studenten kunt ontmoeten en samen kunt studeren.

De ligging van Residentie LUCIE is ook ideaal, met tal van winkels, restaurants en openbaar vervoer in de buurt. Bovendien bevindt de KU Leuven zich op korte afstand, waardoor je gemakkelijk naar de universiteit kunt gaan.

Kortom, als je op zoek bent naar een moderne, bemeubelde studentenkamer in Leuven, dan is Residentie LUCIE de perfecte keuze voor jou!

Neem contact op