Kot te koop

119900€

17 vierkante meters

Immoweb code : 10972922
Immoweb code : 10972922

Overzicht

17 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Instapklare studentenkamer met privé douchekamer en toilet.

Moderne instapklare studentenkamer op de 1e verdieping te koop. De kamer is ingericht met een conceptmeubel (kasten, lavabo, bureau + bed dat kan vergroot worden tot een twijfelaar). Een gemeenschappelijke keuken is aanwezig per verdiep met aanwezige toestellen en kookgerei. Grote troef zijn eveneens een zonnig gemeenschappelijk dakterras en een fietsenberging. Internetverbinding, verlichting en voldoende stopcontacten zijn aanwezig. Er is zelfs de mogelijkheid een kleine frigo en microgolf te instaleren. De rookmelder is rechtstreeks met een brandcentrale verbonden. Top investering in een studentencomplex met 31 eenheden. Oorspronkelijk was het gebouw een drukkerij en is in 2014 omgevormd tot een studentencomplex. Dit complex kreeg sindsdien telkens een groen kot-label! De Universiteit Antwerpen Stadscampus, AP Hogeschool, Zeevaartschool en de mode academie liggen op wandelafstand. Eveneens ligt het gebouw midden in het oude stadscentrum tussen het bruisende Eilandje en de Kathedraal van Antwerpen. De bij de studenten gekende Stadswaag met talrijke cafés rondom een groen plein, ligt op nauwelijks 200m wandelafstand van het kot.
Het kot is momenteel verhuurd tot 30/06/2023 met optie juli en augustus. De huurster wil eventueel graag, onder voorbehoud, de komende twee academiejaren bij huren.
De huurprijs bedraagt momenteel 420€/maand excl. kosten water, gas, elektriciteit en internet (Wifibri) welke 75€/maand bedragen en ook volledig ten laste zijn van de huurder.

Neem contact op