Kot te koop

52000€

1 slaapkamer 16 vierkante meters

Immoweb code : 11203981
Immoweb code : 11203981

Overzicht

1 slaapkamer
16 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Kot te koop

Genesteld in de rustige Résidence Adelaide in Hornu, zal je toekomstige kamer je verwelkomen in een veilige, gerenoveerde omgeving, waar comfort hand in hand gaat met rust. In dit gebouw met twee verdiepingen ontdek je 30 zorgvuldig ingerichte kamers. Elke ruimte is doordacht ingericht, met een knusse matras, een comfortabele boxspring, een praktisch nachtkastje, een functioneel bureau, een gezellige zitplaats, een praktische wastafel, een ruime driedeurskast en een plank om je persoonlijke spullen op te ordenen.

Daar houdt het praktische niet op: je hebt toegang tot drie volledig uitgeruste keukens, waardoor het bereiden van maaltijden een fluitje van een cent is. Er zijn ook negen toiletten en negen doucheruimtes voor je comfort en privacy.

Om je dagelijkse leven gemakkelijker te maken, zijn er in een gemeenschappelijke ruimte twee wasmachines, zodat je zonder gedoe de was kunt doen.

In deze doordachte en vriendelijke omgeving vind je de perfecte balans tussen onafhankelijkheid en gemak, waardoor Résidence Adelaide een ideale plek is om te studeren en te ontspannen.
Neem voor een bezichtiging contact op met Lucas via [email protected]

 

Neem contact op