Kot te koop

229000€

1 slaapkamer

Immoweb code : 11302047
Immoweb code : 11302047

Overzicht

1 slaapkamer
Verdieping : 1

Omschrijving

Studentenproject HUB01, aan de voet van Gasthuisberg

In een voormalig koetshuis aan het Sint-Jacobsplein in Leuven, pronkt vandaag in herstelde staat met haar authentieke kenmerken, studentenproject HUB01.

Het gebouw biedt een mix van studentenkamers, een studio en appartement waarvan de oplevering is voorzien voor mei 2024. Met zijn ligging op wandelafstand van Gasthuisberg (KU Leuven campussen en UCLL) en op fietsafstand Imec en Sportcampus Arenberg, een erg aantrekkelijke locatie voor heel wat studenten.

HUB 01 kende een doorgedreven totaalrenovatie met behoud van de meest waardevolle elementen in en rond het gebouw. Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatie en dubbele beglazing, is elke kamer optimaal geïsoleerd. Zowel akoestisch als energetisch. Alle studentenkamers worden geschilderd en gemeubeld. Daarnaast beschikt elke kamer over eigen sanitair (douche, toilet en wastafel). Bij HUB 01 zorgen we voor een hoogwaardig, duurzame en kwaliteitsvolle afwerking. Elke studentenentiteit is eigentijds en optimaal ingericht.

Naast de eigen kamer, kan de student kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke, volledig uitgeruste keuken, ontspanningsruimte en fietsenstalling.

Interesse in dit project? Maak snel een afspraak via 0495/38 70 38 of via [email protected]

Neem contact op