Kot te koop

145000€

1 slaapkamer 17 vierkante meters

Immoweb code : 11357074
Immoweb code : 11357074

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
17 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Hippe studentenkamer aan de vaart

Bent u ook opzoek naar een veilige en waardevaste belegging of zoekt u een eigen stek aan te kopen voor uw studerende kinderen? Dan is deze moderne studentekamer in residentie ‘WATERVIEW’ een ware opportuniteit! Zoals de naam reeds doet vermoeden ligt de residentie aan de hippe Vaartkom vlak bij gezellige koffiebars, restaurants, het Sluispark en de Keizerberg waar het heerlijk vertoeven en ontspannen is.
De studentenkamer die wij te koop aanbieden situeert zich op de derde verdieping van deze welonderhouden residentie en heeft een bewoonbare oppervlakte van 17 m² en omvat een slaap/leefgedeelte voorzien van een bed, een kleerkast, een boekenrekje, een tafel, een stoel en een ladenblok. Ook heeft deze unit een eigen badkamer ingericht m een toilet, een lavabo en een douche. Verder op de gang bevindt er zicht een gezellige en volledig uitgeruste keuken. Ook is er in de residentie een afgesloten privé-fietsenstalling aanwezig en een wassalon.
Kortom, deze moderne studnetenkamer op wandelafstand van zowel het centrum als het station van Leuven, is zeker uw aandacht waard. Voor snelle beslissers!

Neem contact op