Kot te koop

160000€

20 vierkante meters

Immoweb code : 11191963
Immoweb code : 11191963

Overzicht

1 badkamer
20 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Kans: Studentenkamer in het Centrum met Terras

Ontdek deze charmante studentenkamer te koop, gelegen in de levendige buurt van Willebroeck - Canal, in het hart van Brussel. ERA Châtelain biedt u exclusief deze lucratieve investering aan, perfect voor studenten op zoek naar een functionele en comfortabele thuis.

Gelegen op de eerste verdieping, biedt deze lichte kot een aangename leefruimte met uitzicht op een zonnig terras, evenals een doucheruimte met een eenvoudige wastafel en toilet. Geniet ook van de vele gemeenschappelijke ruimtes die zijn ontworpen om een studieuze en ontspannen sfeer te bevorderen, waaronder een grote studieruimte, een speelkamer, buitenruimtes en zelfs een sportschool. De gemeenschappelijke keuken is uitgerust met individuele opslagruimtes voor proviand.

Met goede isolatie is deze kot bevorderlijk voor de concentratie en het welzijn van studenten. Het is ook uitgerust met vele praktische voorzieningen zoals videofoons, de aanwezigheid van een conciërge, een fietsenstalling, een vuilnisruimte en een schoonmaakdienst voor gemeenschappelijke ruimtes.

De kosten, geschat op ongeveer 50 €, omvatten onderhoudskosten voor gemeenschappelijke ruimtes, verzekering, verwarming en water.

Dit pand is momenteel verhuurd, maar zal beschikbaar zijn volgens de voorwaarden van het lopende contract. Informatie of bezoek : +32 2 705 07 00. Verken meer te koop in Brussel op era.be/chatelain.

Neem contact op